Om Mig


Jag heter Angelica Jonefelt jag bor i Mellerud med min sambo Martin och min dotter Sally. Jag är utbildad hundinstruktör och kvalificerad djurskötare. Jag har en katt som heter Lille Hebbe och naturligtvis har jag hundar också. Den 22/2-2013 var jag och min mor nere i Vissefjärda (Emmaboda) och hämtade en liten 6 månaders tik som är en blandning mellan Jack Russel och Russkiy Toy, vi har döpt henne till Chica. Några år senare närmare bestämt den 24/7-2017 var jag och min mor i Karlstad och hämtade hem en liten tik på 11 veckor som Sally döpte till Zera.

 

Mitt djurintresse har varit stort sen jag var liten och när vi äntligen skaffade hundarna Alva och Elina var jag inte sen med att börja träna hund.

 

 

Chica
Chica är min lilla ögonsten som vill vara med på allt. Älskar nya hundar och tackar inte nej till lite lek. Jag letade länge efter denna lilla råtta och bättre kunde det nog inte bli, arbets glad och soffpotatis i samma hund. Kanon. 

 

Zera
Jag och min mor hämtade lilla Zera i Karlstad vecka 30 2017. Ja vad ska man säga om denna lilla tjej, ja jag ville ju ha en hund att jobba med och det har jag fått...... HA HA HA. Mina planer med henne är att vi ska tävla i både Rallylydnad och Freestyle precis som jag gör med Chica och det tror jag att hon blir helt perfekt till.... hoppas jag   ; )

 
Hunderfarenhet

Jag var aktiv inom Färgelanda Brukshundsklubb genom att hålla kurser samt tävlade för klubben. Utbildade mig ganska snart till instruktör och tycker det är mycket roligt att hålla egna kurser. Har nu hållit kurser i snart 22 år och tycker fortfarande att det är jättekul.

 

År 2008 gick jag en rallylydnadsinstruktörsutbildning och håller nu egna kurser i Rallylydnad. Har även gått en kurs i fördjupad raskunskap som jag har haft mycket nytta av i mitt arbete med hundar.

 

För snart 14 år sen utbilda jag mig inom pälsvård och tycker det är mycket roligt att frisera hundar. Så förutom kurserna, så klipper jag hundar.

 

Mina utbildningar:

Kvalificerad djurskötare

Instruktörsutbildning

Första Hjälpen för hund

Fördjupad raskunskap
Rallylydnadsinstruktör

Pälsvård

Rallylydnadsskrivare

Rallylydnadssekreterare

Freestyleinstruktör del 1 & 2

Tävlingsledare i Freestyle

 

Föreläsning 2017

Jessica Johansson (Game on puppy) - 100% Närvaro, hur vi skapar fokus på träning & tävling.

 

Föreläsningar 2018
Jessica Mann, Rädda hundar.
Hundens hus, Hundens språk och beteende.

 

Föreläsningar 2019
Jessica Johansson (Game on puppy) -  Maximera uthålligheten inför tävling!  

Eva Marie Wergård - Våga tro på dig själv - Våga tävla - Våga förlora för att våga vinna.

 

Föreläsning 2020

Monica Henriksson - Resursstarka hundar.

 

Föreläsning 2022

Eva Bertilsson - Snälla händer ( kul med hantering)

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)